21.10.05
|
Kermese büyük ilgi
İHH İnsani Yardım Vakfı Hanım Kolları tarafından organize edilen ve gelirinin tamamı Pakistan’daki deprem mağdurlarına gönderilecek olan kermes büyük ilgi görüyor.
8 Ekim tarihinde Pakistan’ın kuzey doğu bölgeleri ile Keşmir’de yaşanan deprem sonrasında Türkiye’den bölgeye yönelik yardımlar hız kesmeden sürüyor.
Bu yardım çabalarından en önemlilerinden biri İstanbul’un Fatih semtindeki kermes organizasyonu.
İHH İnsani Yardım Vakfı Kadın Kolları tarafından organize edilen ve 18-23 Ekim tarihleri arasında açık kalacak olan kermes İstanbul halkının büyük ilgisini görüyor. Her gün yüzlerce hayır severi ağırlayan kermeste özellikle hanımlar bayram alışverişlerini yapabiliyor.
Bu arada sadece satın alanlar değil, kermese bağış yapmak isteyen hayır severlerin adeta akınına maruz kalan sergi merkezi, otomobilden küçük hediyelik eşyalara kadar çok sayıda ürüne sahip bulunuyor.
23 Ekim Pazar akşamına kadar açık kalacak olan kermes Fatih ilçesindeki Yavuz Selim caddesi 34 numarada ziyarete açık bulunuyor.







