10.09.07

 

İHH ekipleri yollarda

İHH İnsani Yardım Vakfı, Ramazan seferberliğini başlattı. İHH ekipleri; yetimlerin, yoksulların ve kimsesizlerin sofralarına konuk olmak için yola çıktı. Afrika, Ortadoğu, Kafkasya, Güney Amerika, Balkanlar ve Asya ülkelerine hareket eden ekipler, Ramazan coşkusunu 750 bin Müslüman’la paylaşmak için son hazırlıklarını tamamladılar.

İHH İnsani Yardım Vakfı Ramazan’da yetimlerin, yoksulların ve kimsesizlerin sofrasını bereketlendirmek için harekete geçti. Ramazan’dan aylar öncesinde çalışmalarına başlayan ve çeşitli yardım projeleri hazırlayan İHH, şimdi bu projeleri hayata geçirmek için ekiplerini birer birer bölgelere gönderiyor.

Vakfımızın, 60 ülkede ve ülkemizin 50 şehrinde yapılacak olan Ramazan çalışmalarını organize edecek ekipleri yola çıktı. Hayırsever Türkiye halkının yardımlarını ve selamlarını götürmek için heyecanlı yolculuk başladı. Güney Afrika, Ortadoğu, Kafkasya, Güney Amerika, Balkanlar ve Asya ülkelerine giden ekipler, Ramazan yardımlarını yoksul halka dağıtmak için son hazırlıklarını tamamladılar.

Vakfımızın yurtdışında yaptığı yardımları yerinde görmek isteyen gazeteciler de İHH ekipleriyle birlikte yola çıktılar.

Yurt dışındaki çalışmalar hummalı bir şekilde sürerken yurt içinde de hayır ve bereket ayını en güzel bir şekilde idrak etmek için hazırlıklar sürüyor. İstanbul’da giyecek, yiyecek ve kırtasiye malzemeleriyle doldurulan tırlar Anadolu illerine ulaştılar. İHH ekipleri kırtasiye malzemeleriyle birlikte tırlar dolusu kumanyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtacak.

Bunun yanı sıra Edirne’den Kars’a, Sinop’tan Antalya’ya kadar Türkiye’nin dört bir yanında iftar yemeği dağıtacak olan Gezici Aşevimiz de Ramazan hazırlıklarını tamamladı. Gezici Aşevimiz her gün farklı bir ilde fakir ve yoksul vatandaşlara, iftar yemeği dağıtacak. Aşevimizin ilk durağı Kars olacak.

İHH İnsani Yardım Vakfı, bu şekilde 60 ülkede ve ülkemizin 50 şehrinde 750 bin Müslüman’la Ramazan coşkusunu paylaşacak.



Top
AnasayfaİHH HakkındaYayınlarımızGönüllüFoto GaleriİletişimArama