Çadır kentteki Suriyeli çocuklara bayram hediyesi

Suriye’de aylardır devam eden çatışmalarda yüzlerce insan hayatını kaybetti, yüzlercesi de yaralandı. Suriye ordusunun düzenlediği operasyonlardan kaçan sınır bölgesindeki halk ise Türkiye’ye sığındı. Hâlen binlerce Suriyeli Türkiye sınırındaki kamplarda yaşıyor.

Çadır kentteki Suriyeli çocuklara bayram hediyesi

10.08.2011 - Çadır kentteki Suriyeli çocuklara bayram hediyesi

İHH İnsani Yardım Vakfı gönüllüleri  “3.000 Boncukla Çadır Kentte 3.000 Gülücük” isimli bir kampanya başlattı. Bu çalışma çerçevesinde Türkiye sınırındaki çadır kentlerde yaşayan çocuklara oyuncak ve takıdan oluşan hediyeler gönderilecek.

Vakfımızın gönüllüleri tarafından başlatılan kampanya 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Türkiye’nin dört bir yanından gelen oyuncaklar ve takılar, bayram öncesinde Suriyeli mülteci çocuklara verilmek üzere sınır kamplarına gönderilecek.



İHH İnsani Yardım Vakfı Bakanlar Kurulu kararıyla kamu yararına çalışan ve izin almadan yardım toplayabilen bir vakıftır.