İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
15 ildeki muhtaçlara kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı, Kış Yardımları Projesi kapsamında yurt dışı yardımlarının yanı sıra yurt içinde de çalışmalarını hızlandırarak 15 ildeki muhtaçlara insani yardım ulaştırdı.
Türkiye 29.11.2017

İHH İnsani Yardım Vakfı, nerede olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış; savaş, doğal afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, zulme uğramış insanlara insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda İHH, Kış Yardımları Projesiyle birlikte yurt dışında yürüttüğü yardım çalışmalarının yanında yurt içinde de faaliyetlerine hız vererek 15 ildeki on binlerce mağdura insani yardım malzemesi ulaştırdı.

15-ildeki-muhtaclara-kis-yardimi-1.jpg

Gıda, giyim ve battaniye yardımı yapıldı

İHH İnsani Yardım Vakfı Yurt İçi Yardım Koordinatörü Mustafa Demir, yardımları şu şekilde özetledi:

“Hayırseverlerimizin destekleriyle yardımlarımızı Sakarya, Karabük, Muş, Bitlis, Diyarbakır, Kahramanmaraş, Kars, Ardahan, Erzincan, Zonguldak, Kastamonu, Çorum, Yozgat, Tokat ve Ağrı illerinde gerçekleştirdik. Yardımlarımızdan Türkiyeli ihtiyaç sahipleri ve yetim çocukların yanı sıra bu illerdeki mülteci kardeşlerimiz de istifade etti. Kış yardımlarımız kapsamında 2 bin 470 gıda kumanyasını 12 bin 350 muhtaca ulaştırdık. Bunun yanında 8 bin kişinin giyim ve ayakkabı ihtiyacını karşıladık. Son olarak da bin 900 battaniye ve 40 adet çocuk kolisi dağıtımında bulunduk.”

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

15-ildeki-muhtaclara-kis-yardimi-2.jpg

Kış yardımlarına destek olmak için

Hayırseverler, soğuklardan etkilenen mağdurlara yardım için bütün operatörden “KIS” yazıp 3072’ye kısa mesaj atarak 5 TL bağışta bulunabilir. Ayrıca İHH’nın banka hesaplarına “KIS” açıklaması ile birlikte bağış yaparak vakfın Kış Yardımları Projesine yardımcı olabilir.  

15-ildeki-muhtaclara-kis-yardimi-4.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024