İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
15 Temmuz’a ve yetimlere vefa örneği
Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, örnek bir çalışmaya imza atarak okullarında kurdukları stanttan elde ettikleri miktarı 15 Temmuz mağdurlarına ve destekledikleri yetim kardeşleri için İHH’ya teslim etti.
23.11.2016

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın 4'üncü yılına giren “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var – İyilikte Yarışan Sınıflar” projesi Anadolu’nun dört bir yanından büyük destek görüyor. İHH Genel Merkezi Yetim Komisyonu ise projeyle ilgili okullarda ve çeşitli platformlarda sunumlarını sürdürürken diğer yandan sponsor olunan yetim sayısı gün geçtikçe artıyor. 

Bu kapsamda okullarında yaptıkları çalışma ile bir örneklik sergileyen Kocaeli – Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul olarak üstlendikleri yetim kardeşlerini hayata hazırlamak ve onların eksiklerini kendi eksikleri bilerek güzel bir projeye imza attı.

kapak.jpg

Meyve sattılar, yetimlere umut oldular

Okul bahçelerine açtıkları meyve standında yetim kardeşleri için bir çalışma gerçekleştiren öğrenciler çeşitli meyvelerin yanı sıra kendi el emeği çalışmalarını da sergileyerek satışa sundu. Öğrenciler, elde ettikleri gelirin bir miktarını 15 Temmuz şehitleri ve mağdurlarına, geri kalan kısmını ise okul olarak destekledikleri yetim kardeşlerine ulaştırmak üzere İHH’ya teslim ettiler.

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var – İyilikte Yarışan Sınıflar” projesi ile birlikte 2 yetimin aylık ihtiyaçlarını gideriyor.

tablo.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024