İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
AID Doktoru’na Tıp Bayramı Ödülü
Dr. Mahmut Coşkun, ödülünü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan aldı.
Arakan, Kenya, Makedonya, Türkiye 19.03.2013

Dünyanın pek çok ülkesinde İHH İnsani Yardım Vakfı ile pek çok çalışma sürdüren AID Uluslararası Doktorlar Derneği'nin sağlık projeleri kapsamında Afrika, Güney Asya ve Balkanlar’da yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı Dr. Mahmut Coşkun, 14 Mart Tıp Bayramı Kutlamaları kapsamında düzenlenen törende Sağlık Bakanlığı tarafından ödüle layık görüldü.

14 Mart Tıp Bayramı Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde kutlandı. Sağlık Bakanlığı, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, Üniversite Hastaneler Birliği (ÜHB) ve Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) işbirliğiyle düzenlenen törende yurtiçinde ve yurtdışında tıbbi yardım çalışmalarında başarıyla görev alan doktorlara ödüller verildi.

Kenya, Arakan, ve Makedonya’da AID'in yürüttüğü sağlık çalışmalarında gönüllü olarak görev alan Dr. Mahmut Coşkun, ödülünü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan aldı.

AID, törende açtığı stant ve fotoğraflar ile katılımcılara gerçekleştirdiği faaliyetleri anlattı. Fotoğraf sergisini gezen ve standı ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu derneğe başarılar diledi.
 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022