İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Evde bakıma muhtaç ailelere destek
İHH, Ramazan çalışmaları kapsamında yurt içinde dağıtımını yapacağı 75 bin kumanyanın dağıtımlarını koronavirüs tedbirleri nedeniyle öne çekti. İlk etapta evde bakıma muhtaç 15 bin aileye kumanya ve 5 bin aileye hijyen paketi önümüzdeki hafta dağıtılacak.
Türkiye 22.03.2020

İHH İnsani Yardım Vakfı, yardıma ihtiyaç duyan herkese ulaşabilmek ve hayırseverlerin desteklerini bu zor günlerde onlara ulaştırabilmek için tüm enerjisiyle çalışmalarını sürdürüyor. Birlik, beraberlik ve dayanışma duysuna en fazla ihtiyacın hissedildiği günlerde İHH, Ramazan 2020 çalışmalarına tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle erken başladı.

Ramazan boyunca hayırseverlerin kumanya yardımlarını Türkiye genelinde 75 bin aileye ulaştıracak olan İHH, dağıtım planını öne çekerek yardımlara önümüzdeki hafta başlayacak. İlk etapta dağıtımı gerçekleştirilecek olan 15 bin adet kumanya paketinden öncelikle evde bakıma muhtaç olan 15 bin aile istifade edecek. 15 bin kumanya paketinin yanında İHH, ailelere 5 bin adet de hijyen paketi ulaştıracak.

ihhdan-evde-bakima-muhtac-ailelere-destek6.jpg

İHH, Ramazan 2020 çalışmalarını “Hep Birlikte Ramazan” sloganıyla yürütecek.

İhtiyaç durumuna göre İHH, Tüm Türkiye'de dağıtımlarını sürdürecek.

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024