İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetim kermesimiz açıldı
Vakfımız tarafından yetimler yararına düzenlenen kermesler Fatih ve Ümraniye’de açıldı. Fatih’teki kermesin açılışını İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ile Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptı.
08.09.2009

Fevzipaşa Caddesi Fatih Otobüs Durağı yanı (Tophane Sokak’ta) adresinde açılan kermeste tekstil malzemesi, el emeği göz nuru ürünler, hediyelik eşyalar, ev yemekleri ve benzeri ürünler sergileniyor. Kermesten elde edilen gelir yetimler için kullanılacak.

Kermesin açılışında bir konuşma yapan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, “Yetimler, bizim için seçkin insanlar. Bir yetimin ihtiyacını karşılayanın Allah da bir ihtiyacını karşılar. Biz de hayırsever insanlarımızla el ele vererek, Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanındaki yetim çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için bu kermesi açtık. Kermese bağışlarıyla, emekleriyle destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “Yetim çocuklar için hayırsever insanlarımızın yaptığı çalışmalar gerçekten takdire şayan. Kermesiniz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Ümraniye’deki kermesimiz de Alemdağ Caddesi numara 78 yanında kurulan çadırda açıldı.

Fatih ve Ümraniye’deki kermesler açıldıktan sonra vatandaşlar, yoğun ilgi gösterdi. Alışveriş yapan vatandaşlar, bir yandan kendi ihtiyaçlarını giderirken diğer taraftan yetim çocukların ihtiyaçlarını gidermiş oldular.

Yetim kermesine isteyen vatandaşlar, ayni yardımda bulunabilir. Tekstil malzemesi, ev eşyası ve gıda maddesi bağışlayabilir. Bilgi için telefon numarası: 0212 631 21 21

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024