İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Genç İHH Hatay’da buluştu
Genç İHH, geçmiş yılın değerlendirmesi ve gelecek yılın planlamasını gerçekleştirmek üzere Hatay Reyhanlı’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
27.08.2018

Genç İHH, çalışmalarına ve faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Hatay Reyhanlı’da gerçekleştirilen İstişare ve Planlama Toplantısı'na Genç İHH il başkanları, eğitim, sosyal faaliyet, İHH Çocuk, üniversite, lise ve ortaokul sorumluları olmak üzere 196 kişi katıldı. 4 gün süren toplantı, tanışma programı ile başladı.

bulent-yildirim-1.jpg

Toplantının ikinci gününde konuşan İHH Başkanı Bülent Yıldırım, "Aklı kullanmadan, bilgiyi kullanmadan yapılan her hareket, sizi mutlu etse de Müslümanlara zarar verir. Gençler, sizler İslam düşüncesine ve davasına hizmet etmek, İslam’ın renginin her yerde koyulaşmasını sağlamakla sorumlusunuz” dedi.

fatih-yazici.jpg

Bülent Yıldırım’ın konuşmalarının ardından Genç İHH Başkanı Fatih Yazıcı, İHH İnsani Yardım Vakfı ve Genç İHH çalışmalarından bahsetti.

muzeyyen-tasci.jpg

Daha sonra toplantıda Yetim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Veysel Kafalı “Dava Sahibi Olmak” konulu konferansını verdi. İkinci konferansı ise "Ümmet Teşekkülü ve Ümmet Coğrafyası" başlığıyla İHH Kadın Kolları Başkanı Ayşe Müzeyyen Taşcı verdi.

erhan-yemelek.jpg

Toplantıya katılan İHH Suriye Koordinatörü Erhan Yemelek, Suriye’deki son durumu anlattı ve bölgede devam eden çalışmalardan bahsetti.

tanisma.jpg

Ardından Genç İHH İl başkanları, İHH Çocuk, Eğitim, Sosyal Faaliyetler, Üniversite, Lise ve Ortaokul komisyonları, 2017-2018 yılının değerlendirmesini ve gelecek yılın planlamasını yaptı.

gaziantep-1.jpg

2017-2018 yılı süresince gerçekleştirdikleri çalışmalar ile öne çıkan Gaziantep, Sivas ve Malatya teşkilatlarına hediyeleri takdim edildi.

ezgi-mars.jpg

Toplantı, ezgi - marş gecesi ve çeşitli sosyal faaliyetlerle son buldu.

İlgili haberler
Tümünü gör
Genç Atölye açıldı
Genç Atölye açıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından açılan ve özgün tasarımlarla üretilen kırtasiye ağırlıklı 100’e yakın ürünün bulunduğu Genç Atölye, hizmet vermeye başladı. Ürünler, internet sitesinin yanı sıra Fatih’teki satış mağazasında da müşterileriyle buluşuyor. Satışlardan elde edilen gelirler, İHH’nın yardım çalışmalarında kullanılıyor.
17.05.2023
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Genç İHH tarafından hazırlanan “Arife Çiçeği’nin Serüveni” isimli proje ile depremden etkilenen çocuklara yönelik etkinlikler düzenleniyor, hediyeler veriliyor. Kurulacak Arife Çiçeği Mağazası’nda da çocuklara bayramlıklar dağıtılacak.
14.04.2023
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
Bursa’da lise öğrencilerine yönelik düzenlenen teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazasında vefat eden İHH gönüllüleri Murat Can Kaya, Kağan Talip Tığlı, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi’nin vefatlarının birinci yıldönümünde İstanbul’da anma programı gerçekleştirildi.
Bursa
28.11.2022