İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Hafızlık öğrencilerinden örnek davranış
Uluslararası Bayrampaşa Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu hafızlık öğrencileri, rengârenk boyadıkları tahta oyuncakları yetimlere gönderilmek üzere İHH’ya teslim etti.
19.04.2019

Uluslararası Bayrampaşa Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu 6/A Hafızlık-2 öğrencileri, önce hafızlıktan arta kalan zamanlarında ahşap oyuncaklarını yetim kardeşlerine hediye etmek için rengârenk boyadılar. Sonra da İHH Genel Merkezi’ne gelerek boyadıkları oyuncakları Türkiye’deki ya da Suriye’deki yetimlere gönderilmek üzere yetkililere teslim ettiler.

6f5a6876-min.jpg

“Onların da eğlenmeye hakları var”

İyiliksever öğrencilerden Taha Kurtalan, yetimlerin de eğlenmeye hakkı olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

“Oyuncaklarımızı boyamaya bir hafta öncesinden başladık. Oyuncakları yetim kardeşlerimize iletilmek üzere İHH’ya getirdik. Yetim kardeşlerimizin de oyuncaklarla oynamaya, eğlenmeye hakkı var. Onların gülümsemeleri için uğraşıyoruz. Geçtiğimiz kış ayında da kardeşlerimiz için atkı ve bere örüp, İHH’ya teslim etmiştik.”

6f5a6884-min.jpg

10 yetime hamilik ediyorlar

Uluslararası Bayrampaşa Kaptan Ahmet Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, aynı zamanda “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var - İyilikte Yarışan Sınıflar” projesi kapsamında 10 yetimi destekliyor.

6f5a6898-min.jpg

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022