İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH'dan Suriyeli çocuklara bayram sürprizi
İHH İnsani Yardım Vakfı, Hatay'ın Altınözü ilçesine bağlı Hacıpaşa beldesinde bulunan Suriyeli sığınmacıların çocuklarına bayram hediyesi ulaştırdı.
Ortadoğu, Suriye, Türkiye 27.10.2012

Kurban Bayramı'nda Suriye'de 1280 hisse kurban kesimi gerçekleştiren İHH, Türkiye'deki Suriyelilerin çocukları da unutmadı.

İHH Hatay Kriz Masası ekipleri, ülkelerinde iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Altınözü ilçesine bağlı Hacıpaşa beldesine sığınan ailelerin çocuklarına oyuncak araba, bebek ile bere, atkı, içlik ve çorap dağıttı.

Kurban Bayramı'nı vatanlarından uzakta geçiren yaklaşık 400 çocuk aldıkları bayramlıklar sayesinde bayram sevinci yaşarken, 200 Suriyeli kadına ise hırka ve atkı ulaştırıldı.

Ayrıca İHH görevlileri, Altınözü'nde kalan Suriyelilere 200 battaniye dağıttı.

Online Bağış için Tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için Tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024