İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Iraklı bin 200 aileye bebek maması
İHH İnsani Yardım Vakfı, 70 bin kişiden oluşan Amiriyye el-Fellüce bölgesindeki göçmen kamplarında bulunan bin 200 aileye bebek maması dağıtımı yaptı.
Irak 30.01.2017

Irak’ta Amerika Birleşik Devletleri’nin işgali ile başlayan kargaşa ortamı hala devam ediyor. Bölgede halk, kendi toprakları içinde mülteci durumuna düşmüş ve bir nevi sürgün hayatı yaşıyor. Bu nedenle ülkede istikrar tamamen çökmüş, mezhep savaşlarıyla ortalık alevlendirilmiş, bölge güvenli olmaktan çıkmış durumda.

Böyle bir kaos ortamında insanlar, göç ederek kamplara gitmeyi tercih ediyor. Bu bölgelerden bir tanesi de Irak’ın Fellüce civarında bulunan göçmen kampları.

İHH İnsani Yardım Vakfı da savaş, iç çatışma, doğal afet, hastalık, yoksulluk, kuraklık gibi sebeplerle mağdur olmuş milyonlarca insana yardım elini uzatmaya devam ediyor. Acil yardım kapsamında İHH, Iraklı bin 200 aileye bebek maması dağıtımında bulundu.

İHH, bebek mamalarını Irak’ın Amiriyye el-Fellüce bölgesindeki 70 bin kişilik göçmen kamplarında dağıttı.

whatsapp-image-2017-01-30-at-17.33.02.jpeg

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

İlgili haberler
Tümünü gör
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH Gazze’ye yönelik yardımlarına ara vermeden devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Her gün 32 bin kişiye sıcak yemek dağıtımında bulunan vakıf; 7 Ekim’den bu yana gıda kolisi, battaniye ve tıbbi malzeme gibi farklı kalemlerde on binlerce Gazzeliye destek oldu.
16.02.2024
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
Suriye’deki 4 bin 608 aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla başlatılan kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 4 bin 608 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
06.02.2024
İHH yetim sponsorluk bedelini 800 lira olarak güncelledi
İHH yetim sponsorluk bedelini 800 lira olarak güncelledi
İHH İnsani Yardım Vakfı, yetim sponsorluk bedelini 1 Şubat itibariyle 800 lira olarak belirledi. Konuyla ilgili konuşan İHH Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Başer, değişikliğin yetim ailelerinin alım güçleri göz önünde bulundurularak yapıldığını belirtti.
Yetim
02.02.2024