İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İstanbul Kış Kampı
Genç İHH, “İstanbul İlçeler Teşkilatlanma ve Eğitim Kampı – Kocaeli”nde lise kampı için bir araya geldi.
13.02.2017

Genç İHH, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Genç İHH Lise Komisyonu, 17 ilçeden gelen 115 kişilik ekibiyle Kocaeli Yuvacık Aytepe’de “İstanbul İlçeler Teşkilatlanma ve Eğitim Kampı”nı gerçekleştirdi.

1.jpg

Konferanslar, istişareler ve belgeseller

2 gün süren kamp, Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz’ın “Dava Adamı Olmak” sunumuyla başladı. Çeşitli etkinliklerin de düzenlendiği kampın ilk gününde “Aliya” belgeseli de gösterime sunuldu. 

Kampın ikinci gününde ise Genç İHH Başkanı Fatih Yazıcı, liselilere teşkilatlanma eğitimi verdi. Kamp, Siyer Vakfı Başkanı Muhammed Emin Yıldırım’ın “Peygamber Efendimiz ve Gençlik” sohbetiyle sona erdi.

4.jpg

Genç İHH

Genç İHH, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın yıllar boyunca edindiği tecrübeleri gençlerle paylaşarak, din, dil, mezhep ve ırk ayrımı gözetmeksizin daima mağdur ve mazlumların yanında, ümmet bilincine sahip, adaletin ve iyiliğin hâkim olması için çalışma gayretinde olan donanımlı gençlerin yetişmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

3.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Genç Atölye açıldı
Genç Atölye açıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından açılan ve özgün tasarımlarla üretilen kırtasiye ağırlıklı 100’e yakın ürünün bulunduğu Genç Atölye, hizmet vermeye başladı. Ürünler, internet sitesinin yanı sıra Fatih’teki satış mağazasında da müşterileriyle buluşuyor. Satışlardan elde edilen gelirler, İHH’nın yardım çalışmalarında kullanılıyor.
17.05.2023
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Genç İHH tarafından hazırlanan “Arife Çiçeği’nin Serüveni” isimli proje ile depremden etkilenen çocuklara yönelik etkinlikler düzenleniyor, hediyeler veriliyor. Kurulacak Arife Çiçeği Mağazası’nda da çocuklara bayramlıklar dağıtılacak.
14.04.2023
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
Bursa’da lise öğrencilerine yönelik düzenlenen teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazasında vefat eden İHH gönüllüleri Murat Can Kaya, Kağan Talip Tığlı, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi’nin vefatlarının birinci yıldönümünde İstanbul’da anma programı gerçekleştirildi.
Bursa
28.11.2022