İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İyilik Olsun yarışması finalistleri belli oldu
İHH İnsani Yardım Vakfı ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenledikleri ortaokul ve liseler arası İyilik Olsun Video Yarışması’nın finalistleri belli oldu.
Türkiye 15.05.2019

İHH İnsani Yardım Vakfı, İyilikte Yarışan Sınıflar Kampanyası’nın altıncı yılı dolayısıyla İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte “İyilik Olsun” sloganıyla kısa video yarışması düzenledi. Ortaokul ve liseler arası düzenlenen yarışmada, dereceye giren ilk üç kişiye çeşitli hediyeler veriliyor. Yarışmayla birlikte toplamda 6 kişi ödüllendiriliyor.

1 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuruların kabul edildiği yarışmaya; kurmaca, belgesel, animasyon, deneysel, viral ve vlog türlerinde hazırlanan filmlerle katılım sağlandı. Çok sayıda video jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Türkiye’nin farklı illerinden ve okullarından 10 aday finale adını yazdırdı.

Yarışmanın jüri üyeliğini; Yazar ve İHH Yapımları Danışmanı Yusuf Kaplan, Senarist - Yönetmen Mehmet Bozdağ, Yazar - Yönetmen Abdülhamit Güler, Yönetmen Orhan Dede, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Yusuf Ziya Gökçek, İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Özkır ile Sanatçı ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Görevlisi Zafer Topaloğlu yapıyor.

İlk 3 kişiye ödül

Birincilik Ödülü: DSLR Fotoğraf Makinesi ve yetim çocukları ziyaret etmek üzere yurtdışına yönelik bir seyahat

İkincilik Ödülü: Handycam Video Kamera ve yetim çocukları ziyaret etmek üzere yurtdışına yönelik bir seyahat

Üçüncülük Ödülü: Osmo Kamera ve yetim çocukları ziyaret etmek üzere yurtdışına yönelik bir seyahat

Ortaokul ve liseler arasında düzenlenen yarışmada dereceye giren ilk 3 kişi ayrıca Rumman Yapım ile birlikte bir projede yer alacak.

Yarışmanın finalistleri arasından jüri üyelerinin yapacağı değerlendirmeler neticesinde dereceye girecek filmlerin ödül töreni 21 Mayıs Salı günü saat 14.00’da İstanbul Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde yapılacak.

448284427355.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022