İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İyilik yolcuları futbol turnuvası
İHH İnsani Yardım Vakfı’nda görevli ve gönüllülerden meydana gelen “İyilik yolcuları futbol turnuvası” 20 Kasım’da düzenlenen final maçı ile son buldu.
20.11.2016

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın İstanbul’un 24 ilçesindeki teşkilatlanma ve gönüllü birimleri sosyal sorumluluk çerçevesinde tanışma ve kaynaşma amaçlı 2 ay süreli bir futbol turnuvası düzenledi.

"İyilik Yolcuları Futbol Turnuvası", Anadolu yakasında Ümraniye Nokta Spor Tesisleri, Avrupa yakasındaysa Eyüp Alibeyköy Spor Tesislerinde yapıldı.

Kıran kırana geçen müsabakalar; iyilerin kazandığı, kardeşliğin hakim olduğu ve bir araya gelemeyen gönüldaşların birlikte zaman geçirmelerini sağladı.

İHH Genel Merkez takımı ile Gebze İHH’nın finale kaldığı turnuvada kupanın sahibi, penaltılarda İHH Genel Merkez takımı oldu. 

img_3296.jpg

Paintball turnuvası yakında

Maçın ardından bir açıklama yapan turnunavın organizatörü İHH İstanbul İl Başkanlığının Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ebubekir Uzcan, bu tip faaliyetlerin devam edeceğini belirterek “Dostluğun, kardeşliğin ve ümmetin gönüldaşlarının bir araya getirilmesi için bu tip organizasyonlara ihtiyaç var" dedi.

Bundan sonraki  hedeflerinin Paintball turnuvası düzenlemek olduğunu kaydeden Uzcan, "Bu vesileyle İstanbul’daki turnuvaya katılan ve katılamayan ancak gönlü bizimle olan bütün gönüldaşlarımıza şükranlarımızı sunarım. Ayrıca şunu da ilan ediyorum ki, tüm halkımız bu iyilik kervanında yer alabilir, sınırları aşan çalışmalarda bizlerle beraber olabilirler” diye konuştu.

img_3210.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022