İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kastamonu’dan ihtiyaç sahipleri için mağaza
Kastamonu İHH İnsani Yardım Derneği tarafından, ihtiyaç sahibi aileler için giyim dağıtım mağazası açıldı.
14.12.2018

Kastamonu İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Mücahit Dağdelenoğlu, her yıl düzenli olarak ihtiyaç sahibi ailelere kışlık yardım yaptıklarını anlattı. Açılışını yaptıkları mağazadaki malzemeleri belirli bir program dahilinde 3 gün içinde dağıtacaklarını dile getiren Dağdelenoğlu, şunları kaydetti:

"200 bin lira perakende satış fiyatı olan kışlık kıyafetlerin yetimlerden başlamak üzere dağıtımını gerçekleştireceğiz. Hem yetimler hem ihtiyaç sahibi hem de mülteci aileler üzerinde çalışmalarımızı yürütmeye devam ediyoruz. Veren eli alan elle en uygun şartlarda, en uygun şekilde buluşturmaya çalışıyoruz. Hassasiyetimiz hem Kastamonu'da hem Türkiye'de hem de tüm dünyada mazlum ve mağdurlardan yana olabilmek. Filistin'de, Gazze'de, Nepal'de, Arakan'da veya Türkiye'nin herhangi bir köşesinde muhtaç, mazlum kardeşimize ulaşabilirsek oradan bir merhamet medeniyeti inşa edebiliriz."

kastamonu-magaza-9.jpeg

Dünyadaki medeniyet krizinin iyiliklerin, merhametin ve yardımların artmasıyla sona ereceğine inandığını vurgulayan Dağdelenoğlu, "Kastamonu'da olup sobası, kömürü olmadığı için veya kışlık bir kıyafeti, montu, ayakkabısı bulunmadığı için üşüyen, mağdur olan hiç kimsenin kalmamasını istiyoruz." ifadesini kullandı.

kastamonu-magaza-5.jpeg

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ise, mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, yardımlardan dolayı İHH'ya teşekkür etti.

kastamonu-magaza-8.jpeg

Belediyenin de ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunduğunu dile getiren Babaş, "Bizim de Kastamonu'da ki ihtiyaç sahiplerine yönelik projelerimiz var. Vakfımızdaki yönetim kurulumuzla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya gayret ediyoruz. Evde yaşlı bakım hizmetlerimizle ihtiyaç sahiplerimize her türlü yardım çabasını gösteriyoruz." dedi.

kastamonu-magaza-7.jpeg

Programa AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

İlgili haberler
Tümünü gör
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH’dan Suriye’deki 15 bin aileye kış yardımı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından ‘‘İyilik Soğuk Geçirmez’’ sloganıyla yürütülen kış kampanyası kapsamında Suriye’nin kuzeyindeki 15 bin 744 aileye kömür, battaniye, sünger yatak, gıda kolisi, mont ve çizme gibi yardım malzemeleri dağıtıldı.
20.03.2024