İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kurban bağışı için son gün duyurusu
Kurban kesimleri ve bilgilendirme mesajı planlaması aşağıda belirtildiği gibi olacaktır.
12.10.2013

Bu sene Kurban Bayramı Türkiye, Balkan ülkeleri, Suudi Arabistan ve Afrika ülkelerinde 15 Ekim tarihinde, Güney Asya ülkelerinde ise 16 Ekim tarihinde idrak edilecektir.

Söz konusu tarihleri dikkate alan kurumumuz kurban kesim planlamasını bayramın ikinci günü 16 Ekim Saat 23:59'a kadar kurban bağışı kabul edecek şekilde yapmıştır. Bu çerçevede kurban bağışlarınızın ödemlerini tele-bağış sistemimizden, web sayfamızdan ulaşacağınız online bağış sistemimizden, hesabımız bulunan bankaların on-line şubelerinden, hesabımız bulunan bankaların ATM cihazlarından havale yaparak ve Fatih’te bulunan vakıf binamıza gelerek elden yapabilirsiniz.

Yapılacak kesimlerle ilgili geri dönüşler Türkiye, Balkanlar, Afrika, Orta Asya ve Rusya için bayramın ikinci günü -16 Ekim-, Güney Asya ülkeleri için bayramın üçüncü günü -17 Ekim- gerçekleştirilecektir.

 

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022