İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Kutsal emanetler sizinle büyüyor
Yetim çalışmalarına hız veren vakfımız, gönüllülerimizin desteğiyle sponsor aile sistemine yeni ülkeler ekledi. İHH artık Cibuti ve Moritanya’da da yetim çocukların bakımını üstlenecek. Ayrıca ülkemiz
Cibuti, Moritanya 23.04.2011

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın 29 ülke ve yurt içinde 24 ilde sürdürdüğü ‘Sponsor Aile Projesi’ halkımızın desteğiyle devam ediyor. Son dönemde yetim çalışmalarına hız veren İHH, sponsor aile projesine yeni ülkeler ekledi. Bundan böyle Cibuti ve Moritanya’da da yetimlere İHH sahip çıkacak. Vakfımız ilk olarak Moritanya’da 50, Cibuti’de ise 20 yetimin bakımını üstlenecek.

Ülkemizde de yetim projesine dâhil olan il sayısı 22’den 24’e yükseldi. Şanlıurfa ve Siirt illeri İHH tarafından geliştirilen Sponsor Aile Projesi’ne dahil edildi. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği ‘‘Yetim Dayanışma Haftası’’ kapsamında çeşitli çalışmalar yapan ve bakımını üstlendiği yetim sayısını yaklaşık 2 bin arttıran vakfımız, Nisan ayı itibarıyla 29 farklı ülkede 17 bin 624 yetimi düzenli olarak desteklemeye devam ediyor. Yetim konusu üzerinde hassasiyetle duran vakfımız bu sayıyı arttırmak, projeye yeni ülkeler dâhil etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Vakfımız ayrıca 77 ülkede onbinlerce yetim çocuğa dönemsel olarak eğitim, sağlık, giysi ve gıda yardımı yapıyor.

Bu merhamete ortak olun

Gelin bu merhamete ortak olun. Desteklerinizle savaş, kriz ve yoksullukların yaşandığı coğrafyalardaki yetimlerin yüzü gülsün. Bir yetimin elinden de siz tutun. Bir yetimin sürekli bakımını üstlenmek için aylık olarak 70 TL ödemeniz yeterli. “Benim de sürekli bakımını üstleneceğim bir yetimim olsun” diyorsanız tek yapacağınız şey vakfımızla irtibata geçmek. İnternet sitemizden veya telefonla vakfımızı arayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

www.ihh.org.tr/yetim

Online Bağış için tıklayınız

Banka Hesap Numaraları için tıklayınız

Kampanya broşürü için tıklayınız

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024