İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Mashadov Kur'an'la Anıldı
Geçen hafta şehid edilen Çeçenistan Devlet Başkanı Aslan Mashadov, Fatih camiinde kalabalık bir cemaatin katıldığı mevlid ve hatim programı ile anıldı. Kur'an okuyanlar arasında dünya birincisi Ahmet
Çeçenistan, Dağıstan, İnguşetya, Kafkasya, Rusya 19.03.2005

Şehid edildikten sonra cesedi ailesine teslim edilmeyen ve İslami bir törenle gömülemeyen Aslan Mashadov için İstanbul Fatih camiinde mevlid programı yapıldı. Dünya birincisi hafız Ahmet Ebu el-Kasımi ile dünya ikincisi hafız Burhan Çatalkaş ile seçkin hoca efendilerin katıldığı programa çok sayıda yurttaş da izleyici olarak iştirak etti.

Çeçenistan'ın kurtuluşu ve şehidler için yapılan dualara hep birlikte iştirak eden cemaat, en kalbi duyguları ile Çeçenistan halkının acılarını paylaştı.

Akşam ile yatsı namazı arasında süren program ardından cemaate sevabı şehidlerin ruhuna hediye edilmek üzere küçük bir ikramda bulunuldu.

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024