İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Mavi Marmara şehitleri için Afrika’da su kuyusu
Ankara İnsan Hakları ve Hizmet Derneği, Mavi Marmara gemisine düzenlenen kanlı İsrail saldırısında şehit olan 9 kişi adına Afrika’da su kuyusu açtıracak.
Afrika, Çad, Filistin, Gine, Kamerun, Sudan, Türkiye 08.01.2011

‘‘Mavi Marmara Şehitleri Afrika Su Kuyuları Projesi’’ kapsamında Kamerun, Çad, Somali, Sudan ve Gine’de toplam 9 su kuyusu açılacak.

Proje kapsamında ilk olarak İHH Ankara kadın gönüllüleri 6. Uluslararası Çubuk Turşu Festivali’nde bir kermes açtılar. Kermesten elde edilen gelir, su kuyusu projesinde kullanılmak üzere vakfımıza bağışlandı.

Gönüller, su kuyuları projesine kaynak bulmak için çalışmalarına devam edecek. Gönüllüler, Mavi Marmara baskınının yıl dönümü olan 31 Mayıs tarihine kadar projeyi tamamlamayı hedefliyorlar.

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022