İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Musul’daki okullar onarılıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı, çatışmalardan dolayı kullanılamaz hale gelen Irak’ın Musul kentindeki 3 farklı okulu onarımdan geçirerek yeniden öğrencilerin hizmetine sunacak.
Irak 09.07.2020

İHH İnsani Yardım Vakfı, insani yardım çalışmalarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışındaki eğitim çalışmalarına destek vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda İHH, Irak’ta 3 farklı okulu yeniden hizmete hazır hale getirecek. Musul’da yaşanan çatışmalar nedeniyle kullanılamaz olan Musul’daki Visam, Baduş ve Tel Şihab Okulları, hayırseverlerin destekleriyle onarımdan geçirilmeye başlandı. Okulların boyası, elektrik tesisatları, masa ve pencereleri onarılıyor. Kapı ve tavan onarımlarının da yapılacağı okullar, koronavirüs sonrasında kullanılabilmek üzere yeni döneme hazır hale getirilecek.

musuldaki-okullar-onariliyor8.jpg

Visam Okulu’nun onarımları hayırseverlerin destekleriyle tamamlandı. Diğer okullar ise gelen desteklerle en kısa zamanda hizmete açılabilecek.

musuldaki-okullar-onariliyor2.jpg

Destek için

Musul’daki okulların tamamlanmasına destek olmak isteyen hayırseverler, PROJE KODU 11913 yazarak İHH’nın banka hesaplarından bağışta bulunabiliyor.

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024