İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Öğrencilerden Gazze için manav
Şanlıurfa Genç İHH Gönüllüleri, gelirini Gazze’ye göndermek üzere Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu ile Koç Ortaokulu’nda ‘Gazze Manavı’ açtı.
Filistin-Gazze 22.11.2018

Gazze'deki abluka 12. yılında. Abluka altındaki Gazze halkı sağlıktan barınmaya, eğitimden gıdaya kadar pek çok temel ihtiyacını karşılayamıyor. Başlattığı çeşitli yardım kampanyaları ve Mavi Marmara Gemisi ile Filistin’i dünya gündemine sokmayı başaran İHH İnsani Yardım Vakfı ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Genç İHH, gelirini Gazze’ye göndermek üzere iki ayrı okulda manav açtı.

ic2.jpg

Prof. Dr. Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulu ile Koç Ortaokulu’nda uygulanan proje ile birlikte manavdan alışveriş yapan öğrenciler, Gazze'ye yardım gitmesine katkı sağlıyor. Fiyat aralığının 50 kuruş ila 2 lira olan manavda elma, muz, mandalina, portakal ve nar gibi meyveler satılıyor.

Proje ile İHH’nın başlattığı yardım kampanyasına destek veren öğrenciler, böylelikle hem meyve alıp sağlıklı besleniyorlar hem de Gazze'deki Müslümanlara yardımda bulunuyorlar.

afis.jpg

Yardım için

İHH aracılığıyla Gazze'deki hastanelere yardımda bulunmak isteyen bağışçılar, YAKIT yazıp 3072’ye SMS göndererek 5 TL yardımda bulunabilecek. Ayrıca İHH’nın internet sitesi ve banka hesapları yoluyla da yine YAKIT koduyla bu yardımlara destek olabilecek.

ic1.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Genç Atölye açıldı
Genç Atölye açıldı
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından açılan ve özgün tasarımlarla üretilen kırtasiye ağırlıklı 100’e yakın ürünün bulunduğu Genç Atölye, hizmet vermeye başladı. Ürünler, internet sitesinin yanı sıra Fatih’teki satış mağazasında da müşterileriyle buluşuyor. Satışlardan elde edilen gelirler, İHH’nın yardım çalışmalarında kullanılıyor.
17.05.2023
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Arife Çiçeği Projesi ile depremzede çocukların yüzleri gülüyor
Genç İHH tarafından hazırlanan “Arife Çiçeği’nin Serüveni” isimli proje ile depremden etkilenen çocuklara yönelik etkinlikler düzenleniyor, hediyeler veriliyor. Kurulacak Arife Çiçeği Mağazası’nda da çocuklara bayramlıklar dağıtılacak.
14.04.2023
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
4 genç vefatlarının yıldönümünde anıldı
Bursa’da lise öğrencilerine yönelik düzenlenen teknoloji kampına giderken geçirdikleri trafik kazasında vefat eden İHH gönüllüleri Murat Can Kaya, Kağan Talip Tığlı, Yusuf Taha Göktaş ve Tarık Kesekçi’nin vefatlarının birinci yıldönümünde İstanbul’da anma programı gerçekleştirildi.
Bursa
28.11.2022