İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Suyun Değerini Anlamak
İHH İnsani Yardım Vakfı Su Kuyusu Projeler Koordinatörü Celil Özatamer, İSKİ çalışanlarına “Suyun Değerini Anlamak” konulu bir sunum gerçekleştirdi.
24.03.2018

22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında İHH İnsani Yardım Vakfı Su Kuyusu Projeler Koordinatörü Celil Özatamer, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) çalışanlarına “Suyun Değerini Anlamak” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Kağıthane’de bulunan İSKİ Genel Müdürlüğü’nde yapılan sunumda, Afrika kırsallarındaki yerel halkın hali hazırda kullandığı sağlıksız su kaynaklarından ve bu kaynaklara dahi ulaşabilmekte güçlük çekildiğinden bahsedildi. Özatamer, İHH ekiplerince bölgelerden edinilen hikayeleri, görseller eşliğinde katılımcılara aktardı. Ülkemizde suyun kaynağından sağlıklı bir şekilde kullanıcıya aktarılması ve su tüketimi konusunda farkındalık ile bilinçlendirme çalışmalarından dolayı İSKİ kadrolarına teşekkürlerini sundu.

detay.jpg

Sunumun ardından İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Alişan Koyuncu da, ülkemizde rahatça ulaşabildiğimiz su kaynaklarına dünyanın birçok bölgesin'de erişimin oldukça meşakkatli olduğunu yineledi. İHH İnsani Yardım Vakfı'na Afrika'daki su çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

hediye.jpg

İSKİ çalışanları Afrika’da su kuyusu açıyor

İSKİ çalışanları, İHH’nın Su Kuyusu Projesi’ne destek vererek “Siz de bağışta bulunun yaşam kuyumuz, iyilik dolsun” sloganıyla Afrika’da su kuyusu açmayı hedefliyor.

ŞİMDİ BAĞIŞ YAP

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022