İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yabani hayvanlar unutulmadı
İHH Bursa Acil Yardım ve Arama Kurtarma ekibi hafta sonu gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü etkinliğinde Uludağ’daki yabani hayatı unutmayarak hayvanlar için doğaya yiyecek bıraktı.
31.12.2018

İHH Bursa Acil Yardım & Arama Kurtarma Ekibi hafta sonu Uludağ’da 14 km’lik bir doğa yürüyüşü faaliyeti gerçekleştirdi. 26 kişinin katılımıyla gerçekleşen faaliyette ekip üyeleri, kış şartları nedeniyle aç kalma tehlikesi ile karşı karşıya kalan hayvanlar için yanlarında götürdükleri yiyecekleri Uludağ’da doğaya bıraktı.

ic.jpg

İHH Bursa Acil Yardım ve Arama Kurtarma ekip üyesi Fatih Önal, ekibin kondisyonunu diri tutmak maksadıyla bu tür faaliyetleri belli aralıkla gerçekleştirdiklerini söyledi. Önal, ecdadımızın hayvanlara verdiği önemi vurgulayarak, bu tarz uygulamaların örnek alınması gerektiğini de sözlerine ekledi.

ic2.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa’da binlerin katıldığı Yetim Dayanışma Gecesi
Bursa İHH tarafından “10. Yetim Dayanışma Gecesi” programı düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkı sunduğu program, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 bini aşkın kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bursa, Yetim
25.12.2022
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
Uluslararası Kurban sempozyumu başladı
İHH, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası İslam Kültür ve Medeniyeti Sempozyumu başladı.
Kurban
03.06.2022
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH, Suriye'de cami inşa etti
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'nin kuzeyindeki Akterin kasabasında cami inşa etti.
02.06.2022