İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetim aileleri hayata hazırlanıyor
İHH, Etiyopya’nın Kofale bölgesindeki 25 yetim ailesine küçükbaş hayvan yardımında bulundu.
Afrika, Etiyopya 26.12.2014

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın bölgede yürüttüğü projeleri yerinde incelemek için Etiyopya’ya giden İHH ekipleri, Kofale bölgesinde Yetim Sponsorluk Sistemi'yle düzenli olarak desteklenen yetim çocukların ailelerine katkı sağlamak amacıyla küçükbaş hayvan dağıtımında bulundu.

Kurban Bayramı’nda açılışı yapılan, 1500 yetim ve ailesinin istifade ettiği Barbaros Yetim Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programda küçükbaş havyan desteğinin yanında yetimlere kırtasiye malzemeleri ile çeşitli hediyeler de takdim edildi. Yetim ailelerinin evlerini ziyaret ederek çocukların gelişimleriyle ilgili bilgi alan İHH ekibi, ailelere aynı zamanda ayni ve nakdi bağışta bulundu.

Etiyopya’da toplam 3300 yetim çocuğu düzenli destek kapsamına alan İHH, gerçekleştirdiği kalkındırma projeleri ile ihtiyaç sahibi ailelerin ekonomik koşullarını iyileştirmelerine de destek sağlıyor.

İlgili haberler
Tümünü gör
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
Gemiler hazır, Özgürlük Filosu Gazze'ye doğru yola çıkıyor!
İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, Uluslararası Özgürlük Filosu için satın alımı yapılan iki gemide incelemelerde bulundu. Yıldırım burada yaptığı açıklamada, “Bu yük gemisi 5 bin 500 ton kapasiteli, adı Anadolu. Ülkemizin yardımlarını ve merhametini yüklenerek Gazze’ye ulaştıracak. Diğer gemimizin adı, Vicdan. Bu gemi de dünyadaki vicdan sahibi aktivistleri alacak ve dünya vicdanını Gazze sahillerine ulaştıracak” dedi.
27.03.2024