İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Yetime dokun merhamete ortak ol
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından sponsor aile sistemiyle sürekli bakımları üstlenilen Kosova, Sierra Leone, Tanzanya ve Gazze’de bulunan yetimlerin aylık nakdi ödemeleri yapıldı. İstanbul’da bulunan
Endonezya, Filistin, Kosova, SierraLeone, Türkiye 24.07.2010

Vakfımızın yetim çocuklar için başlatmış olduğu sponsor aile sistemine gösterilen ilgi her geçen gün artıyor. Sponsor aile sistemiyle 27 farklı ülkede 16 bin 31, Türkiye’de ise 22 ilde 882 yetim çocuğun bakımı üstlenildi.

İHH, hayırsever ailelerin bağışlarını düzenli olarak yetim çocuklara ulaştırıyor. Son olarak Kosova, Sierra Leone, Zanzibar ve Gazze’deki yetimlerin ödemeleri yapıldı. Kosova’da 50, Sierra Leone’de 121, Zanzibar’da 100, Filistin’de 9 bin 921 yetime nakdi yardım yapıldı.

İHH, ayni ve nakdi yardımların yanı sıra yetimlerin moral ve motivasyonu için çeşitli programlar ve etkinlikler düzenliyor. İstanbul’da desteklenen 95 yetim ve ailesi için Çanakkale gezisi düzenlendi.

Endonezya Açe’de yetimhanede bulunan 100 kız yetimle piknik yapıldı.

Siz de aylık 70 TL ile bir yetime destek olabilirsiniz. Peygamber Efendimizin (sav) birer emaneti olan yetim çocuklar için atacağınız küçük bir adım onlar için çok şey ifade ediyor. Kutsal emanetler olan yetimlerin ellerinden tutun. Adları yetim kalmasın.

İlgili haberler
Tümünü gör
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
“Benim Ailem” Azerbaycan’da
İHH YouTube kanalında yayınlanan "Benim Ailem" serisinin yeni bölümü yayınlandı. Benim Ailem ekibi bu bölümde, Azerbaycan’ın Şeki şehrinde bir yetim ailesi olan Çelebiyev ailesine taşıma aracı murayev hediye etti.
22.02.2024
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak savaş mağduru çocuklar için yemek yaptı
CZN Burak olarak bilinen Şef Burak Özdemir, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib iline yaptığı ziyaret kapsamında savaş mağduru ailelere yardım malzemeleri dağıtıp çocuklarla yemek yaptı. Özdemir, tüm dünyada savaşların sona ermesi ve iyiliğin yayılması için çağrıda bulundu.
22.02.2024
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH’dan 2023 yılında Suriye’deki 570 bin kişiye yardım
İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından 2023 yılı boyunca Suriye'nin çeşitli bölgelerinde yaşayan savaş mağduru sivillere, 42 bin ton ağırlığında 1658 TIR dolusu insani yardım malzemesi ulaştırıldı.
01.02.2024