İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
''Filistin İçin Özgürlük Konvoyu'' Ankara'da!
İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde Filistin'e destek için Adana'daki İncirlik Hava Üssü'ne gitmek üzere yola çıkan ‘‘Filistin İçin Özgürlük Konvoyu’’ Ankara'ya ulaştı. Konvoy katılımcıları ve vatandaşların iştirakiyle Ankara’da bir salon programı düzenlendi.
03.11.2023

İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde Filistin'e destek amacıyla Adana'daki İncirlik Üssü'ne gitmek üzere yola çıkan "Filistin İçin Özgürlük Konvoyu" Ankara'ya ulaştı.

Ankara’da Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kuzey Ankara Kampüsü salonunda konvoy için Filistin etkinliği düzenlendi.

3.jpg

Programın açılış konuşmasını İHH Ankara Şube Başkanı Hacı Bayram Şahin yaptı.

4.jpg

Ardından kürsüye çıkan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, İsrail'in saldırıları altında olan Gazzelilere her zaman destek olacaklarını söyledi.

2.jpg

Yıldırım, konvoyun rotasının Adana’daki İncirlik Üssü olduğunu ve buradan tüm dünya halklarına bir mesaj vereceklerini kaydetti.

Amerikan topraklarının da Siyonistler tarafından işgal edildiğini ifade eden Yıldırım, Amerika'nın dünyada 800'den fazla üs kurduğunu ve dünyayı tamamen ele geçirmek istediğini dile getirdi.

7.jpg

Gazze için gemi hazırlama kampanyası başlattıklarını bildiren Yıldırım, "Sayın Cumhurbaşkanım insanların senden beklentileri gerekirse donanmayı harekete geçirip insani yardım gemilerine eşlik ederek Gazze'ye yardım götürmek ve hastane gemisiyle oradaki yaralıları alıp ülkemize getirmektir." dedi.

5.jpg

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının durması için herkesi İncirlik Üssü’ne davet eden Yıldırım, Kürecik ve İncirlik üslerinin kapatılması gerektiğini söyledi.

8.jpg

Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri Abdurrezzak Ateş de Gazze'de katliam yapan İsrail'e destek veren marka ve kuruluşları boykot etme çağrısında bulundu.

1.jpg

İlgili haberler
Tümünü gör
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Bağcılar’da on binlerin katılımıyla şehitlerimiz ve Filistin için yürüyüş
Soğuk havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Üçyüzlü Metro Durağı'ndan Bağcılar Meydanı'na yürüdü. İHH ve birçok sivil toplum kuruluşunun organize ettiği yürüyüşte katılımcılar, teröre ve işgalci İsrail’in zulümlerine tepki gösterdi.
11.01.2024
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
On binler Ümraniye'de şehitlerimiz ve Filistin için yürüdü
Soğuk ve yağmurlu havaya rağmen şehitlerimiz ve Filistin için bir araya gelen on binler, Yamanevler Metro Durağı'ndan Ümraniye Meydanı'na yürüdü.
07.01.2024
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İstanbul’da “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” konvoyu düzenlenecek
İHH İnsani Yardım Vakfı Arama Kurtarma Birimi’nin öncülüğünde “Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yola Çık” sloganıyla araç konvoyu düzenlenecek. Yarın saat 20.00’de Maltepe Orhangazi Parkı’ndan başlayacak konvoy eylemi, Söğütlüçeşme’de sona erecek.
27.12.2023