İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Filistin Büyükelçisinden İHH’ya ziyaret
Filistin’in Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, İHH İnsani Yardım Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyarette, Gazze’deki son durum ve İHH’nın çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.
Filistin, Filistin-Gazze 22.12.2023

Filistin’in Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, İHH Genel Merkezi’ne ziyarette bulunarak İHH Genel Başkanı Av. Bülent Yıldırım ve vakıf yöneticileriyle görüştü. Görüşmede, apertheid rejimi işgalci İsrail’in Gazze’de devam eden saldırıları ve güncel durum konuşuldu.

Büyükelçi Faed Mustafa ziyarette, işgalci İsrail’in Gazze’de büyük zulümler işlediğini ifade ederek, işgalden yalnızca Filistin’de yaşayan Filistinlilerin değil, dünyanın dört bir yanındaki Filistinlilerin etkilendiğini belirtti.

 filistin-buyukelcisinden-ihhya-ziyaret-1.jpeg

Filistinli öğrenciler mağdur durumda

Türkiye’de 800 kadar Filistinli öğrencinin eğitim aldığını ifade eden Büyükelçi Mustafa, işgalci İsrail’in saldırıları sebebiyle öğrencilere ailelerinden destek ulaşamadığını, öğrencilerin bir kısmının yakınlarını kaybettiğini, bir kısmının ise ailesinden haber alamadığını belirtti. Dünyanın farklı bölgelerindeki Filistinli öğrencilerin de benzer durumda olduğunu vurgulayan Mustafa, öğrencilere yönelik destek çalışmaları yapılması gerektiğini anlattı.

filistin-buyukelcisinden-ihhya-ziyaret-2.jpeg

İHH’ya ve bağışçılarına teşekkür

Büyükelçi Mustafa, Filistin’e yönelik insani yardım çalışmaları sebebiyle İHH’ya ve bağışçılarına teşekkür etti.

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ise, İHH olarak Filistin’e yönelik insani yardım çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Birleşmiş Milletler'den Özgürlük Filosu'na destek açıklaması
Birleşmiş Milletler'den Özgürlük Filosu'na destek açıklaması
Birleşmiş Milletler Raportörleri, Özgürlük Filosu'nun Gazze'ye gidişi için destek açıklamasında bulundu.
26.04.2024
İstanbul Gazze için yürüyecek
İstanbul Gazze için yürüyecek
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşları tarafından, işgalci İsrail'in Gazze'de 200 günü aşkın süredir devam eden insanlık dışı saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenlenecek. 28 Nisan Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fıstıkağacı Metro Durağı önünden başlayacak yürüyüş, Üsküdar'da sona erecek.
25.04.2024
İstanbul'da Filistin için eylemdeyiz!
İstanbul'da Filistin için eylemdeyiz!
İşgalci İsrail Gazze'deki insanlık dışı saldırılarına devam ediyor. Çoğu kadın ve çocuklardan oluşan siviller öldürülüyor. Bu zulme sessiz kalmamak için sizleri her gün düzenlenecek olan oturma eylemine davet ediyoruz.
22.04.2024