İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Fatih Bacağıkırık’ı dualarla defnettik…
Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden İHH İnsani Yardım Vakfımızın Prodüksiyon Birimi Koordinatörü Fatih Bacağıkırık’ı İstanbul’da dualarla defnettik.
11.10.2023

Vakfımızda uzun yıllardır gönüllü ve profesyonel olarak görev alan Prodüksiyon Birimi Koordinatörümüz Fatih Bacağıkırık, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle 10 Ekim 2023 Çarşamba günü 40 yaşında İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Fatih Bacağıkırık, birçok mazlum coğrafyanın sesini tüm dünyaya duyurmak için bağımsız görüntü yönetmeni ve kameraman olarak sayısız başarılı yapımda yer aldı.

whatsapp-image-2023-10-11-at-22.02.34.jpeg

Türkiye’de öğrenci çalışmaları yapan çeşitli sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak görev üstleniyordu.

İHH İnsani Yardım Vakfımızın birçok faaliyetinde de aktif hizmetlerde bulundu.

1.jpg

Bugün, Fatih Bacağıkırık’ı Fatih Camii’nde ailesi, akrabaları ve dostları olarak hep birlikte kıldığımız cenaze namazının ardından Silivrikapı Mezarlığı’na dualarla defnettik.

4.jpg

İHH İnsani Yardım Vakfı olarak Fatih kardeşimizi kaybetmiş olmanın hüznünü yaşıyoruz. Yetimlere hamilik ve mazlumların sesi olmak için verdiği tüm mücadelelere şahidiz. Bu vesileyle kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Birleşmiş Milletler'den Özgürlük Filosu'na destek açıklaması
Birleşmiş Milletler'den Özgürlük Filosu'na destek açıklaması
Birleşmiş Milletler Raportörleri, Özgürlük Filosu'nun Gazze'ye gidişi için destek açıklamasında bulundu.
26.04.2024
İstanbul Gazze için yürüyecek
İstanbul Gazze için yürüyecek
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşları tarafından, işgalci İsrail'in Gazze'de 200 günü aşkın süredir devam eden insanlık dışı saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenlenecek. 28 Nisan Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fıstıkağacı Metro Durağı önünden başlayacak yürüyüş, Üsküdar'da sona erecek.
25.04.2024
İstanbul'da Filistin için eylemdeyiz!
İstanbul'da Filistin için eylemdeyiz!
İşgalci İsrail Gazze'deki insanlık dışı saldırılarına devam ediyor. Çoğu kadın ve çocuklardan oluşan siviller öldürülüyor. Bu zulme sessiz kalmamak için sizleri her gün düzenlenecek olan oturma eylemine davet ediyoruz.
22.04.2024