İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH AidEx 2023’e katıldı
Dünyanın önde gelen insani yardım ve afet yardımı etkinliklerinden olan AidEx 2023, İsviçre’nin Cenevre kentinde gerçekleşti. Etkinliğe, İHH İnsani Yardım Vakfı da katıldı.
03.11.2023

İlki 2011 yılında düzenlenen AidEx İnsani Yardım Fuarı her yıl 65'ten fazla ülkeden 3 bini aşkın insani yardım, sivil toplum, özel sektör ve hükümet temsilcisine ev sahipliği yapıyor. Fuar, kurumlar arası tecrübe paylaşımları, partnerlik kurma, tedarikçilerle iletişim, fon ve hibe fırsatları ile pazarlama için kurumlara önemli bir zemin niteliğinde.

383986486089.jpg

Tecrübe paylaşımlarında bulunuldu

AidEx 2023’te, insani yardım alanındaki zorlukları çözmeye yönelik birçok konferans, atölye çalışmaları, tartışma grupları ve eğitim programları düzenlendi. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da fuara katılım sağlayan İHH, standında çeşitli kurum temsilcilerini ağırlayarak vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bununla birlikte, diğer katılımcı sivil toplum kuruluşu ve tedarikçi kurum stantları ziyaret edilerek karşılıklı tecrübe paylaşımlarında bulunuldu.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Birleşmiş Milletler'den Özgürlük Filosu'na destek açıklaması
Birleşmiş Milletler'den Özgürlük Filosu'na destek açıklaması
Birleşmiş Milletler Raportörleri, Özgürlük Filosu'nun Gazze'ye gidişi için destek açıklamasında bulundu.
26.04.2024
İstanbul Gazze için yürüyecek
İstanbul Gazze için yürüyecek
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşları tarafından, işgalci İsrail'in Gazze'de 200 günü aşkın süredir devam eden insanlık dışı saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenlenecek. 28 Nisan Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fıstıkağacı Metro Durağı önünden başlayacak yürüyüş, Üsküdar'da sona erecek.
25.04.2024
İstanbul'da Filistin için eylemdeyiz!
İstanbul'da Filistin için eylemdeyiz!
İşgalci İsrail Gazze'deki insanlık dışı saldırılarına devam ediyor. Çoğu kadın ve çocuklardan oluşan siviller öldürülüyor. Bu zulme sessiz kalmamak için sizleri her gün düzenlenecek olan oturma eylemine davet ediyoruz.
22.04.2024