İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
İHH, Humanitarian Xchange London Konferansı’na katıldı
Londra’da Humanitarian Xchange London Konferansı düzenlendi. Konferansa, İHH İnsani Yardım Vakfı da katıldı.
29.02.2024

Çok sayıda yerel ve uluslararası kuruluşun katıldığı konferansta, insani yardım aktörlerinin kapasitelerini güçlendirmeleri amacıyla birçok etkinlik düzenlendi.

Yuvarlak masa toplantıları, çalıştaylar, panel tartışmaları ve sunumların yapıldığı etkinliği 600 katılımcının yanı sıra 145 ülkeden 5 bin insani yardım profesyoneli de çevrimiçi olarak takip etti.   

Save the Children ve Humanitarian Leadership Academy tarafından Bussiness Design Center’da düzenlenen etkinliğe İHH İnsani Yardım Vakfı da katıldı. Farklı ülkelerden pek çok kurum temsilcisi İHH standını ziyaret ederek vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

4.jpg

İlgili haberler
Tümünü Gör
Birleşmiş Milletler'den Özgürlük Filosu'na destek açıklaması
Birleşmiş Milletler'den Özgürlük Filosu'na destek açıklaması
Birleşmiş Milletler Raportörleri, Özgürlük Filosu'nun Gazze'ye gidişi için destek açıklamasında bulundu.
26.04.2024
İstanbul Gazze için yürüyecek
İstanbul Gazze için yürüyecek
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşları tarafından, işgalci İsrail'in Gazze'de 200 günü aşkın süredir devam eden insanlık dışı saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenlenecek. 28 Nisan Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fıstıkağacı Metro Durağı önünden başlayacak yürüyüş, Üsküdar'da sona erecek.
25.04.2024
İstanbul'da Filistin için eylemdeyiz!
İstanbul'da Filistin için eylemdeyiz!
İşgalci İsrail Gazze'deki insanlık dışı saldırılarına devam ediyor. Çoğu kadın ve çocuklardan oluşan siviller öldürülüyor. Bu zulme sessiz kalmamak için sizleri her gün düzenlenecek olan oturma eylemine davet ediyoruz.
22.04.2024