İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Reyhanlı Eğitim Kampüsü’nde Mezuniyet Programı
Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Reyhanlı Eğitim Kampüsü’nde eğitim öğretim yılının sona ermesiyle mezun olan 40 öğrenci için diploma töreni düzenlendi.
19.06.2023

Dünyanın 23 farklı ülkesinden gelen öğrencilerin eğitim gördüğü Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki Reyhanlı Eğitim Kampüsü’nde, 2022-2023 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle mezun olan 40 öğrenci için diploma töreni düzenlendi.

Törende, öğrenciler tarafından hazırlanan yöresel oyunlar, şiir dinletisi, karate ve tiyatro gösterileri sahnelendi.

Reyhanlı Eğitim Kampüsü Koordinatörü Hamza Dinçer, yaptığı açıklamada, başarılı bir eğitim yılının ardından diploma almaya hak kazanan öğrencileri tebrik etti.

Dinçer, kampüsün ikinci dönem mezunlarını verdiğini belirterek, ‘‘2017 yılında faaliyetlerine başlayan Reyhanlı Eğitim Kampüsümüz, bünyesindeki Uluslararası Ebu Ubeyde Anadolu İmam Hatip Lisesi aracılığıyla dünyanın 23 farklı ülkesinden gelen öğrenciye eğitim imkanı sunmaktadır. 4 yıllık lise programımızın ardından geçtiğimiz yıl ilk mezunlarımızı vermiştik. Bu yıl da ikinci dönem mezunlarımızı veriyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz.’’ dedi.

hamza-dincer.jpg

Diplomalarını okul idarecileri, öğretmenleri ve protokol üyelerinden törenle alan öğrenciler, mezuniyet kıyafetleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili haberler
Tümünü Gör
Birleşmiş Milletler'den Özgürlük Filosu'na destek açıklaması
Birleşmiş Milletler'den Özgürlük Filosu'na destek açıklaması
Birleşmiş Milletler Raportörleri, Özgürlük Filosu'nun Gazze'ye gidişi için destek açıklamasında bulundu.
26.04.2024
İstanbul Gazze için yürüyecek
İstanbul Gazze için yürüyecek
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşları tarafından, işgalci İsrail'in Gazze'de 200 günü aşkın süredir devam eden insanlık dışı saldırılarını protesto etmek için yürüyüş düzenlenecek. 28 Nisan Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fıstıkağacı Metro Durağı önünden başlayacak yürüyüş, Üsküdar'da sona erecek.
25.04.2024
İstanbul'da Filistin için eylemdeyiz!
İstanbul'da Filistin için eylemdeyiz!
İşgalci İsrail Gazze'deki insanlık dışı saldırılarına devam ediyor. Çoğu kadın ve çocuklardan oluşan siviller öldürülüyor. Bu zulme sessiz kalmamak için sizleri her gün düzenlenecek olan oturma eylemine davet ediyoruz.
22.04.2024