İHH İnsani Yardım Vakfı
0
Bağış Yap
Takip Et
TR
TRY
Kapat
  • Biz kimiz
  • Ne yapıyoruz
  • Ne yapabilirsiniz
  • Oturum aç
Suriye’deki kamplara ekmek ve sıcak yemek yardımı
Suriye’nin İdlib ve Afrin bölgelerindeki kamplarda yaşayan savaş mağduru ailelere, İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Kasım ayı içerisinde 3,5 milyon adet ekmek ve 15 bin porsiyon sıcak yemek dağıtıldı.
30.11.2023

İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından Suriye’nin İdlib ve Afrin bölgelerindeki kamplarda yaşayan savaş mağduru ailelere, Kasım ayı boyunca 3,5 milyon adet ekmek ve 15 bin porsiyon sıcak yemek dağıtıldı.

İHH Suriye Çalışmaları Reyhanlı Bölge Ofisi Koordinatörü Zeki Tahiroğlu, yaptığı açıklamada, Suriye içerisindeki yardım faaliyetlerine devam ettiklerini söyledi.

img_7049-2.jpg

Tahiroğlu, ‘‘İdlib ve Afrin bölgelerindeki kamplarda zor koşullar altında yaşam mücadelesi veren ailelere haftanın 6 günü kendi fırınlarımızda hazırladığımız ekmekleri ulaştırıyoruz. Bunun yanı sıra sıcak yemek ikramlarımız da devam ediyor.’’ dedi.

img_7155.jpg

‘‘Yardımlar devam edecek’’

Dağıtımların Kasım ayı boyunca sürdürüldüğünü anlatan Tahiroğlu, ‘‘Kasım ayında İdlib ve Afrin’deki kamplarda 3,5 milyon adet ekmek ve 15 bin porsiyon sıcak yemek dağıttık. Savaş mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik olarak yardımlarımız devam edecek. Destek veren tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz.’’ diye konuştu.

img_8987.jpg

İHH, mevcut krizin başladığı 2011 yılından bu yana Suriye’de insani yardım faaliyetleri yürütüyor.

İlgili haberler
Tümünü Gör
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH ve Kuveytli kuruluş Gazze’ye insani yardım gemisi gönderdi
İHH İnsani Yardım Vakfı ve Kuveytli kuruluş Kuwait Society for Relief tarafından ortak hazırlanan insani yardım gemisi, Mersin Limanı’ndan Mısır Ariş Limanı’na doğru yola çıktı. Burada Mısır Kızılayı’na teslim edilecek yardım malzemeleri, ardından Gazze’ye ulaştırılacak. Gemide, birçok farklı kalemde 907 tonu aşkın malzeme yer alıyor.
14.04.2024
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
Özgürlük Filosu için başvurular devam ediyor
İHH İnsani Yardım Vakfı ve çok sayıda uluslararası sivil toplum kuruluşunun organize ettiği Özgürlük Filosu, Gazze için yola çıkmaya hazırlanıyor. Filoya katılım için başvuru süreci devam ediyor.
04.04.2024
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
Suriye’deki 60 bin kişiye iftar
İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye’de Ramazan ayının ilk 20 gününde 60 bin kişiye iftar verdi.
03.04.2024